U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Zoeken 

Dazer II, ultrasone hondenverjager

Meer afbeeldingen

Dazer II, ultrasone hondenverjager

€ 46,95

Plaats als eerste een review

Beschikbaarheid: Levertijd 3-5 dagen

Iedereen kent het wel, je bent aan het wandelen, hardlopen of fietsen en er komt een loslopende hond op je af. Dit handige wegjaagapparaatje helpt je om er voor te zorgen dat de hond rechtsomkeert maakt en jou met rust laat. Zeker als je bang bent voor honden is dit een oplossing....

Details

De Dazer II, ultrasone hondenverjager is een compact en handzaam apparaat dat werkt op batterijen en een ultrasoon geluid (eigenlijk trilling) produceert als je 2-3 seconden op het knopje drukt. Het geluid is voor mensen niet of nauwelijks hoorbaar daarom brandt er een rood LED lampje zodat je kunt zien dat de Dazer correct functioneert. Het hoge geluid dat het anti-hondenapparaat produceert wordt door de hond als onprettig ervaren en kan een reden zijn om zijn jacht op jouw benen of jouw hondje te stoppen. Als je een hond achter je aan krijgt tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen dan is het niet verstandig om door te blijven bewegen, de hond heeft zijn jacht in gezet en zal daar mee door blijven gaan totdat hij zijn prooi te pakken heeft, dat is zijn instinct. Ga stil staan en geef een luid en autoritair commando of pak de Dazer II, ultrasone hondenverjager,, richt op de hond (net als met een afstandbediening) en druk op het knopje. Verwacht geen spectaculaire taferelen, de hond zal niet ineens hard wegrennen maar wel afdruipen.
 • Eigenschappen:
 • Gemakkelijk en snel te bedienen
 • Werkt op een vervangbare 9 volt Alkaline batterij, deze wordt meegeleverd
 • Compact en lichtgewicht
 • Clip voor bevestiging aan bijvoorbeeld broekriem
 • Werkt tot 5 meter afstand
 • Werkt langdurig op één batterij (zo'n 1000x drukken)
 • Beschermt jezelf en je eigen hond
 • Bij goed gebruik onschadelijk voor dieren
 • De Dazer II, ultrasone hondenverjager wordt ook gebruikt om katten weg te jagen in de tijd dat de vogels broeden of om blaffende honden te corrigeren of ongewenst gedrag te bestraffen tijdens trainingen. Ga de Dazer II, ultrasone hondenverjager niet gebruiken op honden die niets verkeerds doen, de hond zal dit als heel vervelend ervaren en waarom zou je hem/haar dat aan doen als het niet nodig is.

  Specificaties

  Merk Dazer
  Kleur Grijs
  Gewicht (gram) 122
  Afmeting (cm) LxBxH 11,5 x 5 x 3,5
  Materiaal Behuizing: hard kunststof

  Klantenreviews

  Schrijf uw eigen review

  U werkt aan review: Dazer II, ultrasone hondenverjager

  Dazer II, ultrasone hondenverjager

  EUR

  € 46,95

  0