U hebt niets in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00
Zoeken 

Veilig betalen

Het betalen van uw bestellingen is gemakkelijk en veilig geregeld. Op het moment dat u wil gaan afrekenen, maar ook wanneer u een account gaat aanmaken komt u in de beveiligde omgeving terecht. Omdat wij gebruik maken van het SSL certificaat worden alle gegevens versleuteld over het internet verstuurd en kunnen door derden niet worden gelezen of beïnvloed. Het betalen gebeurt dus via een zeer streng beveiligde pagina, dit is herkenbaar aan het gesloten slotje in de browserbalk. Wanneer u het slotje aanklikt kunt u zien dat het certificaat van Ik ga op reis... is, de identiteit van de site is hiermee gegarandeerd.

Betaalmogelijkheden

▪ Bankoverschrijving, u maakt zelf vooraf het bedrag over dat vermeld wordt op de orderbevestiging naar ons bankrekeningnummer NL69SNSB0872370550 t.n.v. Ik ga op reis... te Balkbrug. Voor betalingen vanuit het buitenland is de BIC code SNSBNL2A
▪ iDEAL, wanneer u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers, dan kunt u hier direct uw betaling doen.
▪ Creditcard, wij accepteren Visa en Mastercard en American Express. Voor betaling met creditcard worden géén extra kosten berekend.
▪ Bancontact / Mister Cash, een electronische betaalwijze voor onze Belgische klanten Klarna, hiermee is het mogelijk om achteraf te betalen, binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur. Hiervoor wordt € 2,95 extra aan faktuurkosten gerekend per bestelling.